Tükrök keretben - A klasszikus mindig divatos, ne mondjunk le a hagyományos tükrökről

A minimalizmus korában gyakran döntünk úgy, hogy elhagyjuk a hagyományos díszítéseket és az egyszerűséget választjuk, a tükrök esetében inkább a keret nélküli változatokat preferáljuk, és ebben természetesen semmi rossz nincs, de ne feledjük...

Bővebben
Hírek
620 nézetek

LED tükrök

A tükrök a mindennapi rutinunk elengedhetetlen részévé váltak. Reggel, este és napközben is belenézünk. Felbecsülhetetlen segítséget nyújtanak a sminkelés, arcfestés, borotválkozás vagy napi higiénia során, de dekoratív elemként is kiválóan kiegészítik a helyiségek berendezését.

Bővebben
Hírek
952 nézetek

ABC Tükrök - hogyan készülnek a tükrök

A tükör látványa senkit sem lep meg, manapság gyakorlatilag mindenhol megtalálhatóak, és régóta mindennapjaink elválaszthatatlan részévé váltak. Azonban sokkal régebbiek, mint azt gondolnánk. Már a pattintott kő korszakában, amikor fajunk fejlődésének...

Bővebben
Hírek
5000 nézetek

A tükör többféle fa keretben

A stílusos tükör minden enteriőr dísze. Tökéletesen megállja a helyét a hálószobában, előszobában, nappaliban vagy a fürdőszobában. Nemcsak gyönyörű, hanem funkcionális dekorációja is a helyiségnek. A megfelelően kiválasztott tükörrel optikailag megnövelhető és világosabbá...

Bővebben
Hírek
1043 nézetek

Keret nélküli tükör - minimalista és modern

Valószínűleg nincs olyan ember a világon, aki elképzelni tudná az otthonát tükrök nélkül. Az enteriőrhöz megfelelően kiválasztva nem csak vonzó díszítőelem, hanem funkcionális tárgy is. Gyakran éppen ezekbe nézünk bele indulás előtt, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy jól nézünk-e ki.

Bővebben
Hírek
1714 nézetek

Látványos tükör ipari és loft stílusban

Egy gyönyörű tükör minden belső térben megállja a helyét. Tökéletes dekoráció lesz a nappaliban, ahol egy ízléses komód felett elhelyezve stílust és eleganciát ad a térnek. Ezenkívül elengedhetetlen kelléke a fürdőszobának is. A megfelelően kiválasztott modellnek köszönhetően a mindennapi készülődés kényelmesebbé válik. A hálószoba is jó hely a tükör elhelyezésére.

Bővebben
Hírek
1702 nézetek

Tükrök muntin rudakkal - stílusos és eredeti

A fürdőszoba, az előszoba vagy a gardrób - valószínűleg senki sem képzeli el ezeket a helyeket függő vagy álló tükör nélkül. Ez egy különleges díszítése a helyiségnek, amely nemcsak praktikus és funkcionális, hanem lenyűgöző designjával is elbűvölhet. A megfelelően kiválasztott darab lehetővé teheti, hogy a tér mélységet nyerjen és optikailag nagyobbnak tűnjön.

Bővebben
Hírek
2006 nézetek

Tükör - gyönyörű és praktikus díszítése otthonának

A tükör minden otthon elengedhetetlen berendezési tárgya. Szép, de egyben praktikus belsőépítészeti dekoráció is. Az előszoba és a fürdőszoba azok a helyek, ahol leggyakrabban falra szerelik, vagy polcra, illetve a padlóra helyezik. A tükrök széles választéka lehetővé teszi, hogy a belső stílushoz illeszkedő darabot válasszunk, amely a többi berendezéssel együtt érdekes és összhangban lévő egészet alkot.

Bővebben
Hírek
1612 nézetek

Hogyan akasszunk fel egy tükröt a falra?

A tükör falra szerelése nem kell, hogy nagy problémát jelentsen. A piacon számos érdekes megoldás áll rendelkezésre, amelyeket felhasználhatunk ebben a folyamatban. A tükör célja, hogy díszítse a belső teret és növelje annak funkcionalitását. A szerelés helye és a tükör típusa miatt optikailag megnövelhetjük a teret, és tükröződve egészségesen és vonzóan mutatkozhatunk.

Bővebben
Hírek
10539 nézetek