Gyönyörű belső dekoráció

A stílusos tükör minden enteriőr dísze. Tökéletesen megállja a helyét a hálószobában, előszobában, nappaliban vagy a fürdőszobában. Nemcsak gyönyörű, hanem funkcionális dekorációja is a helyiségnek. A megfelelően kiválasztott tükörrel optikailag megnövelhető és világosabbá tehető a tér, valamint tágasabbnak is tűnhet. A széles modellválaszték lehetővé teszi, hogy könnyen megtalálhassa az enteriőr stílusához tökéletesen illeszkedő változatot. Az egyik ízléses és elegáns javaslat a fa keretes tükör.

Hatásos tükör fa keretben

A fa keretben lévő tükör tökéletesen illeszkedik a modern és a vintage enteriőrökbe is. Minden a keret méretétől, színétől és mintázatától függ. A szprosszal ellátott modellek kiválóan illenek a modernista, loft és ipari belső terekhez. Ilyen tükör gyönyörű díszítése lesz a hálószobának, nappalinak vagy előszobának. A minimalista térkialakítással kombinálva egyedi és hangulatos egészet alkot. 

A díszítő vonalak átszelhetik a tükör egész felületét, vagy a széleken helyezkedhetnek el, látványos dekorációt alkotva. A fekete, fehér vagy arany szprosszok tökéletes kiegészítői lesznek a stílusos tereknek. A modern és a glamour enteriőrökben is jól érvényesülnek, kiemelve a helyiség elegáns karakterét.

A vintage vagy retro stílusban berendezett terek kedvelői a megöregedett fa keretekre szavazhatnak, amelyek tökéletesen illenek az ilyen típusú stílushoz. Az ilyen tükrök gyönyörűen mutatnak az PRL-korszak vagy a felújított bútorokkal kombinálva. A fa keret az eklektikus stílusban is jól érvényesül, ahol a modernség a vintage stílus elemekkel ötvöződik.

A provence-i stílus kedvelői szintén választhatnak fa keretes tükröt. A fehér árnyalatú, faragásokkal díszített modell tökéletesen kiemeli a helyiség berendezését. Ilyen tükör kiválóan mutat függőlegesen és vízszintesen is felakasztva. Elegánsan díszíti az előszobát vagy a hálószobát. A nappaliban is gyönyörű dekoráció. A kandalló felett vagy egy ízléses komód fölött akasztva látványos kompozíciót alkot.

A skandináv stílus az egyszerű formák, természetes anyagok és a fényjáték kombinációja. Ebben dominálnak a semleges színek, amelyeket erősebb színű kiegészítők törnek meg. A fa keretes tükör tökéletesen illeszkedik egy ilyen enteriőr kialakításához. Lenyűgöző lesz a ház növények zöldje és a lenből vagy rattanból készült kiegészítők környezetében. A skandináv stílusú világítás nagy szerepet játszik. Lehetővé teszi a helyiség melegségének növelését és otthonossá tételét. A falra akasztott tükör gyönyörűen fogja visszaverődni a fényt és különleges hangulatot teremt a belső térben.

A Japandi a skandináv és japán stílus kombinációja. Jellemző erre a belső térre a minimalizmus és a természethez való kötődés. A fa keretben lévő egyszerű tükör tökéletesen illik ilyen terekbe.

A ragyogás, luxus és elegancia a glamour stílusú belső terek tipikus jellemzői. A tükrös bútorok, bársony kanapék és fényes kiegészítők tökéletesen kiemelik egy ilyen berendezés karakterét. A fa keretben lévő tükör jó dekoráció lesz ilyen stílushoz. Az ezüst vagy arany keret tökéletesen harmonizál az azonos árnyalatú kiegészítőkkel, ízléses és látványos teret alkotva.

Elegancia, funkcionalitás és tartósság

Tükör választásakor érdemes a gyönyörű dizájn mellett a tartós és masszív kivitelezésre is figyelmet fordítani. Ilyen kombinációval hosszú ideig szolgálja majd a tükröt. A széles modellkínálat lehetővé teszi, hogy a megfelelő változatot válassza a nappalihoz, hálószobához, fürdőszobához vagy előszobához. A tükör látványos kerete jó ötlet lehet a belső tér kis átalakítására. A megfelelő kiegészítőkkel kombinálva az egész egy kompozíciót alkothat, amely erős hangsúlyt ad az egész helyiségnek. Kerek, téglalap vagy négyzet - a választék széles, és az igényektől, lehetőségektől és preferenciáktól függ. Az eredeti keret dizájnja különleges díszítése lesz a belső térnek. A napi készülődés könnyebb és kényelmesebb lesz a megfelelően kiválasztott tükörmodellnél.

A fa keretes tükrök sokféle mintában:

Hírek: