Válassza a tükröt

A tükör minden otthon elengedhetetlen berendezési tárgya. Szép, de egyben praktikus belsőépítészeti dekoráció is. A előszoba és a fürdőszoba azok a helyek, ahol leggyakrabban falra szerelik, vagy polcra, illetve a padlóra helyezik. A tükrök széles választéka lehetővé teszi, hogy a belső stílushoz illeszkedő darabot válasszunk, amely a többi berendezéssel együtt érdekes és összhangban lévő egészet alkot.

Fürdőszobai tükrök

A fürdőszobába való tükör kiválasztása többek között a fürdőszoba méretétől és berendezési stílusától függ. A gyönyörű, faragott keretekkel ellátott példányok tökéletesen illenek a glamour vagy a vintage stílushoz. Egy álló káddal és hozzáillő csempékkel kombinálva az enteriőr egyedi karaktert kap. A LED-del megvilágított tükrök tökéletesen illeszkednek a modern stílushoz. A fény által a tér mélységet nyer, ez egyben jó módszer a terület optikai növelésére is. A megfelelő világítás nagyon fontos szempont a fürdőszoba berendezésekor. A megvilágított tükörkeret segít a mindennapi készülődésben, legyen szó munkába indulásról vagy fontos találkozóról.

Kis fürdőszobák esetén érdemes a tükörfalra, nagy felületű tükörre, vagy a tükör elhelyezésére a sarokban. Ilyen módszerekkel optikailag megnövelhetjük a teret, és emellett stílust és osztályt is adunk hozzá.

Tükör a hálószobában

A hálószobába választott tükörnél érdemes olyan modellt választani, amely a többi berendezéssel együtt szép kompozíciót alkot. Egy faragott tükör, amely hasonló stílusban van, mint a lámpaállvány vagy az ágykeret, harmonikus és összhangban lévő egészet alkot. Egy komód fölé akasztott tükör megnöveli a teret, hasonlóan az ajtókba épített tükrökhöz.

A hálószobában a függő tükrök mellett álló modelleket is választhatunk, amelyeket a falnak támasztva helyezünk el. Ez a megoldás különböző belsőépítészeti stílusokban működik. Az egyszerű, fém tükörkeret tökéletesen illeszkedik az ipari és loft stílusú enteriőrökbe, míg a fa keret jó ötlet a skandináv stílusban berendezett terekhez. Kerek, ovális, téglalap vagy négyzet alakú - minden az egyéni preferenciáktól és a belső tér megjelenésétől függ.

A szprosszal ellátott tükrök tökéletes kiegészítői lesznek a loft és glamour stílusban berendezett enteriőröknek. Fekete, fehér vagy arany - számos színes változat lehetővé teszi a kiválasztott modell helyiség stílusához való illesztését. Az ilyen tükrök erős hangsúlyt adnak minden térnek, és szokatlan megjelenésükkel felkeltik a látogatók figyelmét.

Tükrök az előszobában

Az előszobai tükrök általában cipőpolccal és ruhafogassal alkotnak egy szettet. Azonban a rendelkezésre álló tükrök széles választéka lehetővé teszi más megjelenítésüket is. Egy tükörkonzolt kombinálhatunk azonos designű tükörkerettel.

Ezt a kompozíciót kiegészíthetik kiegészítők és tartozékok, például egy üveg kulcstartó vagy váza.

A gyönyörű, faragott tükrök remekül harmonizálnak egy bársonyszékkel vagy padlóval. Az elegáns lámpák és a házi növények zöldje tökéletesen kiegészítik a stílusos enteriőrt.

Tükör az Ön enteriőrében

A tükör egy olyan háztartási berendezési tárgy, amely praktikusságot és dekoratív funkciót ötvöz. Nélkülözhetetlen a fürdőszobában és az előszobában, mert segít jól felkészülni a munkába indulásra, fontos találkozóra vagy ünnepségre.

A rendelkezésre álló modellek lehetővé teszik, hogy nemcsak a belső stílushoz, hanem annak méretéhez is illeszkedjenek. A tükör segítségével mélységet adhatunk a berendezett térnek, valamint optikailag megnövelhetjük.

A megvilágított tükrök kiváló kiegészítői a modern enteriőröknek. A fantáziadús formák és az eredeti keretek a fény hatására egyedülálló díszt alkotnak.

A formák és alakzatok változatossága lehetővé teszi, hogy a tükröt még kis helyeken is felszereljük. A megfelelő kiegészítők kiválasztása lehetővé teszi, hogy szép kompozíciót hozzunk létre.

Tükör választásakor érdemes a magas minőségű üvegre helyezni a hangsúlyt, amelynek köszönhetően a visszatükröződés élesebb, és a fényáteresztő képesség nagyobb lesz. A tartós anyagok nemcsak a kiválasztott modell jobb megjelenését biztosítják, hanem annak tartósságát és ellenálló képességét is. Gazdag tükörválasztékunkat minden stílusban megtalálhatja weboldalunkon.

Hírek: