2022. szeptember 15-én került sor a Megbízhatósági Arany- és Gyémántbizonyítványok 2022 12. gálájára.

A Megbízható Vállalat egy olyan program minden olyan vállalkozó számára, aki meg akarja mutatni, hogy a megbízhatóság és a becsületesség az üzleti életben a legfontosabb számára.

Elősegíti, hogy pozitív képet alakítson ki a cégéről, mint megbízható és fizetőképes vállalatról.

Az ALFARAM nagy elismerést kapott, mégpedig az "Arany üzleti gyémántot".

Köszönjük az elismerést. Büszkék vagyunk arra, hogy az "Arany Üzleti Gyémánt" plebejus nyerteseinek elit csoportjába tartozunk.

Ez a díj tökéletes bizonyítéka annak, hogy szolgáltatásainkat a legmagasabb színvonalon nyújtjuk, különös figyelmet fordítva az ügyfelek elégedettségére.

Az ALFARAM lett az Üveggyártás Arany Sasai népszavazás következő győztese.

1. hely 2021 az Alfaram számára az Eagles of Glass negyedik kiadásának szavazásán

A Biztonságosan építkezni verseny és a megelőzési programok ünnepélyes összefoglalója

"Keressük meg az Állami Munkavédelmi Felügyelőség oklevelét" a 2021. évre.

december 20-án tartották a Regionális Munkaügyi Felügyelőség székhelyén, Rzeszówban.

Az ünnepségre érkező verseny- és megelőző programok nyerteseit Barbara Kiełt asszony köszöntötte.

Rzeszów kerületi munkaügyi felügyelője.

Bátorítjuk Önt, hogy olvassa el az Üzleti Nő és Élet magazin 62. számát.

Minden megrendeléshez gondosan és körültekintően közelítünk, mintha a készülő termék csak nekünk készülne. Az általunk bemutatott megoldások egyáltalán nem véletlenek. Szakembereink számos kísérletet tettek, hogy termékeink a lehető legtökéletesebbek legyenek, és minden igénynek megfelelően változnak. Folyamatosan nyomon követjük a piacon folyamatosan megjelenő legújabb trendeket, de egész termékpalettánkat is naprakészen tartjuk.

Van egy minőségellenőrző részlegünk. Termékeink és szolgáltatásaink magas minősége a legfontosabb számunkra. Minőségellenőrző részlegünk korszerű berendezésekkel rendelkezik, és vállalatunk minden alkalmazottja részt vesz a minőségpolitikában. A gyártás minden szakaszában arra törekszünk, hogy az általunk felhasznált anyagok a lehető legjobb minőségűek legyenek, és a lehető leggondosabban dolgozzuk fel őket. Vezérelvünk mindig a vevői elégedettség.

Az esetleges módosítási lehetőség a mi nagy előnyünk! Mivel minden tükröt az elejétől a végéig magunk gyártunk, pontosan olyanra tudjuk készíteni, amilyet Ön szeretne. Az üzletünkben feltüntetett méretek csak javaslatok. Ha egyedi tervezésű tükörre van szüksége - kifejezetten az Ön számára készítjük el.

Büszkék vagyunk arra, hogy elnyertük az IBK Trusted Business tanúsítványt, ahol megkaptuk a 2020-as Fogyasztói Díjat és a Megbízhatósági Tanúsítványt!