A tükrök vezető gyártója vagyunk. Az Alfaram már több mint 7 éve van a piacon. Tükrök széles választékát kínáljuk.

Gyártóként az üzletben kínált tükrök mindegyike egyedi méretre készülhet, hogy a legjobban illeszkedjen az ügyfél belső teréhez. 

Egyedi gyártású tükreink a legmagasabb minőségű üvegből és tanúsított alkatrészekből készülnek, hogy hosszú és problémamentes élettartamot garantáljanak.

Minden ALFARAM tükör nedvességálló, és Lengyelországban, a jaszlói gyártóüzemünkben készül.


A legnagyobb tükrök, amelyeket el tudunk készíteni, 200x300cm és 200cm átmérőjű kerek tükrök. 

Az átfutási idő körülbelül 14 munkanap + szállítás.

Az egyedi megrendelések átfutási ideje hosszabb lehet.

Saját járműparkkal rendelkezünk. A tőlünk vásárolt árukat kizárólag a mi munkatársaink szállítják ki, így nemcsak a megrendelések státuszát tudjuk ellenőrizni, hanem a szállítással kapcsolatos költségeket is minimalizáljuk. Emellett a környezetszennyezés minimalizálása érdekében a szállításunkat a tükörszállításhoz igazítottuk - emiatt áruinkat minimálisan biztosítjuk (stretchfólia és szivacs). A védelem ezen formájának további előnye, hogy a megrendelését munkatársunk az átvétel visszaigazolása előtt hatékonyan kicsomagolhatja és nyugodtan megtekintheti. Ezen kívül biztosítjuk Önt arról, hogy a COVID-19 világjárvány veszélye idején a fertőzés kockázatának minimalizálása érdekében folyamatosan egészségügyi ellenőrzéseket végzünk sofőrjeinknél, és ehhez megfelelő egészségügyi intézkedéseket biztosítunk.

Nagyon kérjük, hogy megfontoltan vásároljon. Az egyedi megrendelésre készült tükrök nem visszaválthatók.

A személyre szabott tükör rendelése iránt érdeklődő ügyfelek szívesen fogadják a kapcsolatot velünk e-mailben: shop@alfaram.hu

Kérjük, töltse ki a személyre szabott megrendelőlapot, és küldje el e-mailben. 

1. Keresztnév és vezetéknév

2. Szállítási adatok

3. Kapcsolattartó telefonszáma

4. Tüköradatok:

- modell
- dimenzió
- a modell specifikációi (pl. keret színe, led színe)
- tükör design welcome

a) 5. további információk a megrendeléshez 

Kérjük, látogasson el

„Miért?  -> https://alfaram.hu/content/35-miert

és „Gyakran ismételt kérdések -> https://alfaram.hu/content/12-gyakran-ismetelt-kerdesek

Kedvező árak

Kiváló minőség

Gyors szállítás

Biztonságos vásárlás

Barátságos kiszolgálás

Napjainkban tükrök szinte minden otthonban vagy lakásban megtalálhatók. Nap mint nap használjuk őket, akár a reggeli WC-zéskor, akár a ruhaválasztáskor, akár a smink elkészítésekor. A legkülönbözőbb formákban, méretekben és színekben találjuk meg őket. Szinte bármilyen kombinációt megtalálhatunk, amit csak el tudunk képzelni, és ha nem, akkor is összeállíthatunk egyet. Végül is, ha a rendelkezésre álló modellek közül egyik sem illik a belsőépítészetünkhöz, elég, ha a méretre gyártott tükrökhöz nyúlunk.

Régóta ismert, hogy a tükröknek nemcsak funkcionális, hanem dekoratív szerepe is van, de nagyon ritka, hogy egy berendezést tükörhöz igazítsunk, gyakrabban előfordul, hogy a tükör a berendezéshez igazodik. Ez azonban azt jelenti, hogy nem mindig találjuk meg a berendezésünkhöz illő tükröt. Általában túl nagy vagy túl kicsi tükröket találunk, nem megfelelő formájú, színű, rosszul illeszkedő kerettel vagy éppen keret nélkül. Értékes órákat pazarolunk arra, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb tükröt, pedig nem is kell.

Ez a probléma nagyon könnyen megoldható, ha méretre gyártott tükröt rendelünk. Ez lehetőséget ad arra, hogy megtervezzük álmaink tükrét, függetlenül annak színétől, vastagságától, anyagától, attól, hogy a tükörnek lesz-e kerete vagy sem. Ezen kívül eldönthetjük, hogy a termék rendelkezzen-e LED világítással, időjárásmérő állomással vagy egyéb kiegészítésekkel, hogy a lehető legjobban megfeleljen az igényeinknek.