A mi történetünk

2013-as szerény kezdetek óta az Alfaram egy helyi tükörgyárból nemzeti és nemzetközi szinten is elismert gyártóvá vált. Aktívak vagyunk a nemzetközi piacon, és folyamatosan törekszünk arra, hogy bővítsük látókörünket. Küldetésünk a kezdetek óta ugyanaz maradt - olyan tükröket készíteni, amelyek nemcsak szépek, hanem mindenekelőtt tartósak, biztonságosak és mindenki számára elérhetőek. Hisszük, hogy minden enteriőr megérdemel olyan tükröket, amelyek karaktert adnak neki és kiemelik egyediségét.

Szakmaiság és szenvedély

A tüköriparban szakemberként szerzett hírnevünk nem véletlen. Ez annak a folyamatos elkötelezettségünknek az eredménye, hogy a legmagasabb minőségű termékeket, kivételes ügyfélszolgálatot és állandó innovációs törekvést kínálunk. Büszkék vagyunk szakértő munkatársainkra, akik a kézművesség iránti szenvedélyüket a legújabb technológiával és tervezési trendekkel ötvözik.

Kiváló minőségű anyagok

Olyan neves gyártók tükörüvegeit használva, mint a Saint-Gobain és az AGC, képesek vagyunk ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket biztosítani. Ennek eredményeként tükreink nemcsak fantasztikusan néznek ki, hanem tartósak és karcállóak is.

Díjak és elismerések

Kemény munkánkat nemcsak több száz elégedett ügyfél, hanem az iparág is elismerte. Elnyertük a 2022-es Arany tanúsítványt a fizetési megbízhatóságért, az Üzleti Arany Gyémántot és az Üveggyártás Arany Sasának győztesei voltunk. Első helyezést értünk el az Üveggyártás Sasai szavazás negyedik kiadásában, és szerepeltünk az Üzletasszony és Élet magazinban. A szolgáltatás és a termékek legmagasabb színvonala iránti elkötelezettségünkkel kiérdemeltük a Top Quality Mirror Leader címet.

Egyedi termékek és egyedi formatervezés

Ügyfeleink egyedi igényeinek megértése a legfontosabb feladatunk. Készek vagyunk megfelelni a legigényesebb elvárásoknak is. Az Alfaramnál lehetősége van a termékek személyre szabására, eredeti tervek kivitelezésére és egyedi tükrök készítésére. Együtt dolgozunk Önnel, hogy olyan tükröt hozzunk létre, amely tökéletesen illeszkedik a belső térbe és tükrözi az Ön személyiségét.

Biztonságos és gyors szállítás

A folyamat minden lépését mi intézzük - a gyártástól az értékesítésen át a szállításig. Saját céges járműparkkal rendelkezünk, így biztosítva, hogy megrendelése gyorsan és biztonságosan eljusson Önhöz

Bízzon a szakértőkben

Tapasztalatunk, tudásunk és a kézművesség iránti szenvedélyünk révén az Alfaram egy olyan márka, amelyben megbízhat. Célunk, hogy ne csak tükröket adjunk el, hanem olyan termékeket hozzunk létre, amelyek növelik az Ön életének kényelmét és esztétikáját. Ha az Alfaramot választja, a minőséget, a professzionalizmust és a stílust választja.