Kerek fürdőszobai tükör világítással - MAIA LED
Kerek fürdőszobai tükör világítással - MAIA LED
Kerek fürdőszobai tükör világítással - MAIA LED
Kerek fürdőszobai tükör világítással - MAIA LED
Kerek fürdőszobai tükör világítással - MAIA LED
Kerek fürdőszobai tükör világítással - MAIA LED
Kerek fürdőszobai tükör világítással - MAIA LED
Kerek fürdőszobai tükör világítással - MAIA LED

Kerek fürdőszobai tükör világítással - MAIA LED

1 Vélemények
24 890,00 Ft
Adóval együtt Átfutási idő kb. 14 munkanap (kb. 30 munkanap, ha ezüst, szüretelt paneleket választunk).
Méretek

* Tükör panel
* LED háttérvilágítás
* LED szalag
* LED szalag élettartam
* Válassza ki a tükörfényes stílusát
* Tartozékok / Kapcsoló / Időjárás-állomás / Óra
A kiválasztott tartozék helyzetének jelzése a tükrön
* Nagyító tükör
* Biztonsági fólia vagy páragátló szőnyeg
A parazitaellenes szőnyeg kapcsolójának helyének meghatározása
* Az Ön logója a tükrön
Logó mérete 20x20 cm
Adja meg a logó helyét
* Tükör tisztítószer
* Emelési szolgáltatás
Koszt dodatków: 0

A termék egyedi megrendelésre készül. A megrendelés leadása után tájékoztatást kap a tervezett szállítási időről. Kérjük, vásároljon körültekintően.

Minden tükrünk alapértelmezés szerint felfüggesztőkkel van felszerelve - ez nem vonatkozik az egyrétegű tükrökre, a tükörpanelekre, az állványokra és az állótükrökre.

A tükör alkalmas a falra akasztásra az összes rendelkezésre álló fogason.

A felakasztott akasztók magasságánál (+/- 0,5 cm) tűréshatárt kell figyelembe venni.

Ha álló tükörre van szüksége, kérjük, látogasson el a https://alfaram.hu/36-allo-tukrok weboldalra.

Kerülje az ecetet, ammóniát, citromsavat vagy más kémiailag agresszív, erősen savas vagy erősen lúgos anyagokat tartalmazó termékeket. A tükröt a legjobb, ha meleg vízzel és puha, tiszta mikroszálas kendővel mossa le. A tükröket puha, tiszta ruhával, esetleg papírral és vízzel vagy klasszikus semleges üvegtisztítóval (pH kb. 7) kell tisztítani.

Tartozékok

Közvetlenül a 230V-os vezetékhez

Egy alapváltozat, amelyben a tükör 230 V-os hálózati csatlakozást igényel. A telepítés előtt gondoskodni kell az esztétikus és biztonságos csatlakozás előkészítéséről.

Érintőkapcsoló

A LED-világítás akkor kapcsol be, amikor a tükör felületét a kapcsolási ponton megérintik. A kapcsoló folyamatosan világít - a tükör világításától függetlenül. A kapcsoló megvilágításának köszönhetően még sötétben is könnyen megtalálható.

Érintőkapcsoló

Szenzoros kapcsoló

A LED-világítás érintés nélküli be- és kikapcsolása. Elég egy egyszerű kézmozdulatot tenni az érzékelőnél, az érzékelőtől kb. 15 cm távolságban. Az érzékelő kapcsoló a megrendelő által kiválasztott helyre van felszerelve.

Szenzoros kapcsoló

Digitális óra hőmérséklet-érzékelővel

A modul kijelzi az aktuális időt és a helyiség hőmérsékletét. Az óra a tükörvilágítástól függetlenül világít. További állandó tápegységet igényel. Az óra mérete a tükör felületén - 5 cm x 1,5 cm.

Digitális óra hőmérséklet-érzékelővel

Érintőpanel rádióval és Bluetooth-tal

6 gombos panel a világítás, a fényerőszabályozás, a fűtőszőnyeg, a rádió és a Bluetooth-on keresztül lejátszott zene vezérlésére. Emellett kijelzi az aktuális dátumot, időt és hőmérsékletet. A modul memóriával rendelkezik a kikapcsolás előtti utolsó állapotról.

Érintőpanel rádióval és Bluetooth-tal

Wi-Fi időjárás-állomás

Az időjárás-állomás dátum- és időmegjelenítéssel, hőmérséklet-érzékelővel, éjszakai üzemmóddal és 2,4 GHz-es WiFi-vel rendelkezik. Az állomás a tükörvilágítástól függetlenül világít. Az állomás beállítása az iOS/Android alkalmazásból történik.

Wi-Fi időjárás-állomás

Bluetooth hangszóró (230V csatlakoztatással)

A tükörpanel mögé rejtett láthatatlan hangszóró kiváló minőségű hangot biztosít. A hangszóró könnyen párosítható mobiltelefonnal vagy más Bluetooth-kompatibilis eszközzel.

Bluetooth hangszóró (230V csatlakoztatással)

Védőfólia vagy Párásodásgátló Matta

Védőfólia

A biztonsági fóliát közvetlenül a tükörlap hátoldalára ragasztják. Ez minimálisra csökkenti a sérülésveszélyt, ha a tükör eltörik.

Védőfólia

Párásodásgátló Matta dedikált kapcsolóval

A páramentesítő szőnyeg független be-/kikapcsolóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a szőnyeg a tükör megvilágításától függetlenül bármikor aktiválható legyen. A fűtőelem a tükör középső részén helyezkedik el, hatékonyan megszünteti a párát, így biztosítva a tiszta tükörképet. Technikai okokból a szőnyeg nem helyezhető el a tükör teljes felületén.

Párásodásgátló Matta dedikált kapcsolóval

A te logód a tükörön

Logó a tükörön

Lehetőséget kínálunk logójának precíz gravírozására, maximum 20x20 cm-es méretben. Az Ön logója a tükrön egy elegáns részlet, amely egyszerre szolgál gyakorlati és marketingfunkciót, segítve Cége imázsának kialakítását az ügyfelek és a látogatók körében.

A logót vektoros formátumban kell benyújtani, pl.: dxf, ai, eps.

Logó a tükörön

Nagyító tükör

ZOOM tükör

A 3x ZOOM tükör a főtükörbe van beépítve, és nem rendelkezik kiegészítő megvilágítással. A nagyító tükör átmérője 12 cm, míg az egész darab átmérője 14 cm. A tükör körül ráadásul egy 1 cm széles dekoratív tejes csík található.

ZOOM tükör

ZOOM LED tükör dedikált érintőkapcsolóval

Ez a nagyító tükör beépített LED-gyűrűvel rendelkezik a tükör körül és érintőkapcsolóval. A dedikált érintőkapcsoló segítségével a LED-es fény bármikor könnyen be- és kikapcsolható. A tükör 3x-os nagyítást biztosít, átmérője pedig 15 cm.

ZOOM LED tükör dedikált érintőkapcsolóval

LED Megvilágítás

Meleg fehér szín (3000 K)

Ez a szín a hagyományos villanykörtére emlékeztet. Meleg, sárga fényt bocsát ki, amely kíméletes a szemhez és elősegíti a relaxációt. Ideális hálószobákba, nappalikba és más helyiségekbe, ahol pihenhet és kikapcsolódhat.

Meleg fehér szín (3000 K)

Neutrális fehér szín (4000K)

Ez a szín világos fehér fényt bocsát ki - közel áll a nappali fényhez. Leggyakrabban kereskedelmi épületekben, irodákban és egyre inkább a modern környezetben található meg, ahol a minimalizmus és az egyszerűség a jellemző.

Neutrális fehér szín (4000K)

Hideg fehér szín (6000K)

Ez a szín hűvös, kék fényt bocsát ki, amely kevésbé lehet barátságos a szem számára. Az ilyen színű fény jól használható munka- és tanulószobákban.

Hideg fehér szín (6000K)

Kettős színű LED érintőkapcsolóval

Lehetővé teszi a fény színének egyszerű megváltoztatását a meleg fehértől a semleges fehéren át a hideg fehérig. A tükör alján található, alapfelszereltségként egy külön kapcsoló van felszerelve.

Kettős színű LED érintőkapcsolóval

Tükör tisztító szer

Fog Clear Wipes ANTIPÁRA

Megvédi az üvegfelületeket a párafólia felületén képződő páralecsapódástól. Ezenkívül növeli a szennyeződésekkel szembeni ellenállást, csökkenti a karcolások kockázatát és növeli az üveg élettartamát.

Fog Clear Wipes ANTIPÁRA

Repel Wipes NANOTECHNOLÓGIA

A nanotechnológiai innovációkat alkalmazva ezek a törlőkendők antisztatikus és szagtalanító bevonatot hoznak létre a tükör felületén. Ezáltal a tükör hosszabb ideig marad tiszta, mivel a bevonat megnehezíti a por és más szennyeződések megtelepedését.

Repel Wipes NANOTECHNOLÓGIA

Rain Clear Wipe

Ez egy olyan impregnálószer, amely egyesíti a "láthatatlan ablaktörlő" és az üvegfelületek hatékony impregnálószerének hatását. Véd az üvegen, tükrökön és tükrökön keletkező vízpára ellen.

Rain Clear Wipe

Tükör üveg

Standard ezüst

Ez egy alap üvegtípus, amelyet a simaság és az enyhén zöldes szín jellemez, amely különösen az üveg alapozott szélein látható. Az ezüst színű árnyékoló finom és elegáns, kifinomult egyszerűséget kölcsönöz a térnek.

Standard

PREMIUM – Optiwhite típus

Ezt "fehér tükörként" ismerik. Csökkentett vastartalmának köszönhetően tiszta, semleges, zöldes árnyalat nélküli tükröződést biztosít. Ez a fajta tükörlap nemcsak páratlanul tiszta képet nyújt, hanem luxus és elegáns megjelenést kölcsönöz a térnek.

Premium Clear Vision

Arany tükörüveg

Ezek a tükrök, a többi színhez hasonlóan, kettős védőbevonattal ellátott színezett üvegből készülnek. Az arany taft tökéletes választás azok számára, akik szeretnének egy kis királyi jelleget vinni a belső terekbe.

Arany tükörüveg

Réz tükörüveg

Ez a tafrina meleg réz árnyalattal rendelkezik, amely meghittséget és melegséget kölcsönöz a szobának. A réz otthonos melegséget kölcsönöz a belső térnek, miközben modern jelleget kölcsönöz.

Réz tükörüveg

Grafit tükörüveg

Ez a tükörpanel mély, hűvös árnyalatú, amely modern, városias megjelenést kölcsönöz a szobának. A Graphite panel ideális azok számára, akik modern, minimalista belső teret szeretnének kialakítani.

Grafit tükörüveg

Barna tükörüveg

Ez az egyedi taft gazdag, meleg árnyalatú, amely otthonos, otthonos hangulatot kölcsönöz a szobának. Földes árnyalata meleg, kellemes hangulatot kölcsönöz a helyiségnek.

Barna tükörüveg

Antik Mirold Morena tükörüveg

Ez a tükörpanel szabálytalan pöttyökkel rendelkezik, amelyek egyedi megjelenést kölcsönöznek neki. Minden panel egyedi, ami hozzájárul a vintage hangulat megteremtéséhez bármely helyiségben.

Antik Mirold Morena tükörüveg

LED sűrűség

60 LED-es Sűrűségű Opció

A méterenként 60 LED sűrűsége olyan fényt generál, amely nemcsak a tükör részleteit emeli ki, hanem egyedi hangulatot is teremt a szobában. A fény elég világos ahhoz, hogy hatékonyan kiemelje a tükröt és a környezetét, de nem olyan intenzív, hogy vakítson vagy zavarja a mindennapi tevékenységeket.

60 LED/m

120 LED-es Sűrűségű Opció

A méterenként 120 LED-et tartalmazó szalag kétszeres intenzitású fényt bocsát ki, ami azt jelenti, hogy a tükör körüli terület jobban megvilágított. Ez az ideális megoldás olyan tükrökhöz, amelyek célja az intenzív, koncentrált megvilágítás, például nagyméretű fürdőszobatükrök vagy öltözőtükrök.

120 LED/m

LINEAR LED Opció

Ez az egyik legmodernebb LED-szalag modell, amely a piacon kapható. Ennek a szalagnak a fő előnye, hogy nagyon egyenletes és egyenletes fényt biztosít, amely egy fénysorozatra hasonlít az egyes pontok sorozata helyett.

Linear LED

RGB szín távirányítóval

A három szín (piros, zöld, kék) mindegyikét egy-egy dióda bocsátja ki, és a színszalagvezérlővel a teljes színpalettát elérhetjük. A színeket a mellékelt távirányítóval vezérelhetjük, amellyel kiválaszthatunk egy adott színt, beállíthatjuk a fényerősséget (dimm funkció) és még időzítőt is beállíthatunk.

RGB LED

RGB + fehér szín távirányítóval

Ez egy fejlett lehetőség azok számára, akik teljes körű ellenőrzést szeretnének a világítás felett. Amellett, hogy a színeket pirosra, zöldre vagy kékre lehet változtatni, a LED-vezérlés lehetővé teszi a színek olyan módon történő keverését, hogy vizuálisan pontosan azt a színt kapja, amit szeretne.

RGBW LED

Emelési szolgáltatás

Emelési szolgáltatás

A szállítási szolgáltatás garantálja, hogy megrendelését közvetlenül az Ön otthonába vagy irodájába szállítják. Az ezzel a szolgáltatással kapcsolatos költségeket a megrendelő fizeti. A szállítási szolgáltatásnak szüksége lehet egy kis segítségre a helyszínen, ha a termékek 80x120 cm-nél vagy Fi 100 cm-nél nagyobbak.

Emelési szolgáltatás

LED Life

Alap 30 000 óra

Ez az opció 30 000 óra folyamatos megvilágítást biztosít. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a LED-csík még meglehetősen intenzív használat mellett is sok évig kitart.

Long Life 70 000 óra

Ez az opció rendkívül hosszú, 70 000 órás folyamatos megvilágítású élettartamot biztosít. A gyakorlatban a hosszú élettartamú opcióval ellátott LED-szalag akár 20 évig vagy még tovább is kitart, napi 8 órás használat mellett.

Tükörfényes stílus

PREMIUM LED

A PREMIUM LED opcióhoz a legjobb kívánt hatás elérése érdekében a LINEAR LED szalag használatát javasoljuk.

A "LED szalag" tartozéknál választható opció.

Válassza ki a polc színét

Fekete

Fekete

Fehér

Fehér

Válassza ki az MDF-keret színét

MDF

MDF

MDF Slim

MDF Slim
 

Szabványos tükörméretek: 50cm átmérő, 60cm átmérő, 70cm átmérő, 80cm átmérő

A tükör tükörlapján tejszerű homokfúvott LED csík található.

A tejszerű homokfúvott csík szélessége a tükör méreteinek megfelelően választható ki.

A tükörben lévő világítás elsősorban dekoratív célt szolgál.

A kívánt hatás elérése érdekében, különösen sminkeléskor, javasoljuk kiegészítő világítás, például falikar használatát.

Az egyéb méretek a megrendelő egyedi igényei szerint készülnek.

Ha a megrendelt termékhez további tartozékokat választanak, az nem gyártott termékké válik,

a fogyasztó egyedi specifikációi szerint készül.

Ezeket a termékeket nem áll módunkban visszaküldeni vagy kicserélni.

Társaságunk szolgáltatásai között nem szerepel a tükrök felszerelése a vásárlók telephelyén. Kizárólag tükrök gyártásával és szállításával foglalkozunk. Mivel a tükröket különböző körülmények között szereljük fel, Önnek saját magának kell felszerelkeznie a szerelési tartozékokkal, ezeket nem adjuk hozzá a tükreinkhez.

A tükör kiválasztásakor javasoljuk, hogy konfigurálja a tükröt és válasszon további tartozékokat.

Ha nem találta meg a szükséges tükörméretet, vagy más felosztásra van szüksége- kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben. A legnagyobb tükrök, amelyeket el tudunk készíteni, 200x300cm és 200cm átmérőjű kerek tükrök. Tükröket egyedi megrendelésre készítünk. Érdeklődését a tervvel együtt e-mailben a shop@alfaram.hu címre küldheti.

CÉGES SZÁLLÍTÁSSAL AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN GARANTÁLT A KISZÁLLÍTÁS

MEGRENDELÉSEINEK BIZTONSÁGA.

Saját járműparkkal rendelkezünk. A tőlünk vásárolt árukat kizárólag a mi munkatársaink szállítják ki, így nemcsak a megrendelések státuszát tudjuk ellenőrizni, hanem a szállítással kapcsolatos költségeket is minimalizáljuk. Emellett a környezetszennyezés minimalizálása érdekében a szállításunkat a tükörszállításhoz igazítottuk - emiatt az áruinkat minimálisan biztosítjuk (sztreccsfólia és szivacs). A védelem ezen formájának további előnye, hogy a megrendelését munkatársunk az átvétel visszaigazolása előtt hatékonyan kicsomagolhatja és nyugodtan megtekintheti. Ezen kívül biztosítjuk Önt arról, hogy a COVID-19 világjárvány veszélye idején a fertőzés kockázatának minimalizálása érdekében folyamatosan egészségügyi ellenőrzéseket végzünk sofőrjeinknél, és ehhez megfelelő egészségügyi intézkedéseket biztosítunk.

Nem találta meg a választ a kérdésére? Kérjük, látogasson el a "Gyakran ismételt kérdések" szakaszba. -> https://alfaram.hu/content/12-gyakran-ismetelt-kerdesek

Kérjük, vásárlás előtt olvassa el a garancia-, reklamációs és visszaküldési feltételeket.

Felhívjuk figyelmét, hogy a tükör dizájnja, a fotók és a leírások szerzői jogvédelem alatt állnak. Minden jog fenntartva Alfaram sp. z o.o. Tilos a tükörterveket az Alfaram engedélye nélkül másolni és értékesíteni. Tilos a fényképek és tükörleírások másolása és terjesztése az Alfaram engedélye nélkül. A szellemi tulajdon tartalmának jogellenes felhasználása (különösen anyagi haszonszerzés céljából) bűncselekménynek minősül!

Lengyel termék
Igen
Tükör panel
Vastagság 4mm
Keret anyaga
nem alkalmazható
Keret méretei
keret nélkül
Világítás a tükörön
A tükör körül a homokfúvás helyén. A homokfúvás 4 cm-re van eltolva a tükör szélétől
Pískolás szélessége:
4 cm
Az élhez képest eltolt csiszolás mértéke:
4 cm
5906126675700
1 Vélemények

A barátnőmnek vettem a születésnapjára, nagyon tetszik neki! Sikeres vásárlás :)
Írta Marcin on 2021-09-13

Ez még talán érdekelhet

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: