Négyszögletes fürdőszobatükör kapcsolóval - SOFIA LED PREMIUM
Négyszögletes fürdőszobatükör kapcsolóval - SOFIA LED PREMIUM

Négyszögletes fürdőszobatükör kapcsolóval - SOFIA LED PREMIUM

66 070,00 Ft
Adóval együtt Átfutási idő: kb. 14 munkanap
Méretek

* HOSSZÚ ÉLETTARTAM 70 000 H
* LED háttérvilágítás
* Válasszon egy LED szalagot
* Tükör tisztítószer
* Emelési szolgáltatás
Koszt dodatków: 0

A termék egyedi megrendelésre készül. A megrendelés leadása után tájékoztatást kap a tervezett szállítási időről. Kérjük, vásároljon körültekintően.

Minden tükrünk alapértelmezés szerint felfüggesztőkkel van felszerelve - ez nem vonatkozik az egyrétegű tükrökre, a tükörpanelekre, az állványokra és az állótükrökre.

A tükör alkalmas a falra akasztásra az összes rendelkezésre álló fogason.

A felakasztott akasztók magasságánál (+/- 0,5 cm) tűréshatárt kell figyelembe venni.

Ha álló tükörre van szüksége, kérjük, látogasson el a https://alfaram.hu/36-allo-tukrok weboldalra.

Kerülje az ecetet, ammóniát, citromsavat vagy más kémiailag agresszív, erősen savas vagy erősen lúgos anyagokat tartalmazó termékeket. A tükröt a legjobb, ha meleg vízzel és puha, tiszta mikroszálas kendővel mossa le. A tükröket puha, tiszta ruhával, esetleg papírral és vízzel vagy klasszikus semleges üvegtisztítóval (pH kb. 7) kell tisztítani.

Tartozékok

Közvetlenül a 230V-os vezetékhez

Egy alapváltozat, amelyben a tükör 230 V-os hálózati csatlakozást igényel. A telepítés előtt gondoskodni kell az esztétikus és biztonságos csatlakozás előkészítéséről.

Érintőkapcsoló

A LED-világítás akkor kapcsol be, amikor a tükör felületét a kapcsolási ponton megérintik. A kapcsoló folyamatosan világít - a tükör világításától függetlenül. A kapcsoló megvilágításának köszönhetően még sötétben is könnyen megtalálható.

Érintőkapcsoló

Szenzoros kapcsoló

A LED-világítás érintés nélküli be- és kikapcsolása. Elég egy egyszerű kézmozdulatot tenni az érzékelőnél, az érzékelőtől kb. 15 cm távolságban. Az érzékelő kapcsoló a megrendelő által kiválasztott helyre van felszerelve.

Szenzoros kapcsoló

Digitális óra hőmérséklet-érzékelővel

A modul kijelzi az aktuális időt és a helyiség hőmérsékletét. Az óra a tükörvilágítástól függetlenül világít. További állandó tápegységet igényel. Az óra mérete a tükör felületén - 5 cm x 1,5 cm.

Digitális óra hőmérséklet-érzékelővel

Érintőpanel rádióval és Bluetooth-tal

6 gombos panel a világítás, a fényerőszabályozás, a fűtőszőnyeg, a rádió és a Bluetooth-on keresztül lejátszott zene vezérlésére. Emellett kijelzi az aktuális dátumot, időt és hőmérsékletet. A modul memóriával rendelkezik a kikapcsolás előtti utolsó állapotról.

Érintőpanel rádióval és Bluetooth-tal

Wi-Fi időjárás-állomás

Az időjárás-állomás dátum- és időmegjelenítéssel, hőmérséklet-érzékelővel, éjszakai üzemmóddal és 2,4 GHz-es WiFi-vel rendelkezik. Az állomás a tükörvilágítástól függetlenül világít. Az állomás beállítása az iOS/Android alkalmazásból történik.

Wi-Fi időjárás-állomás

Bluetooth hangszóró (230V csatlakoztatással)

A tükörpanel mögé rejtett láthatatlan hangszóró kiváló minőségű hangot biztosít. A hangszóró könnyen párosítható mobiltelefonnal vagy más Bluetooth-kompatibilis eszközzel.

Bluetooth hangszóró (230V csatlakoztatással)

Védőfólia vagy Párásodásgátló Matta

Védőfólia

A biztonsági fóliát közvetlenül a tükörlap hátoldalára ragasztják. Ez minimálisra csökkenti a sérülésveszélyt, ha a tükör eltörik.

Védőfólia

Párásodásgátló Matta dedikált kapcsolóval

A páramentesítő szőnyeg független be-/kikapcsolóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a szőnyeg a tükör megvilágításától függetlenül bármikor aktiválható legyen. A fűtőelem a tükör középső részén helyezkedik el, hatékonyan megszünteti a párát, így biztosítva a tiszta tükörképet. Technikai okokból a szőnyeg nem helyezhető el a tükör teljes felületén.

Párásodásgátló Matta dedikált kapcsolóval

A te logód a tükörön

Logó a tükörön

Lehetőséget kínálunk logójának precíz gravírozására, maximum 20x20 cm-es méretben. Az Ön logója a tükrön egy elegáns részlet, amely egyszerre szolgál gyakorlati és marketingfunkciót, segítve Cége imázsának kialakítását az ügyfelek és a látogatók körében.

A logót vektoros formátumban kell benyújtani, pl.: dxf, ai, eps.

Logó a tükörön

Nagyító tükör

ZOOM tükör

A 3x ZOOM tükör a főtükörbe van beépítve, és nem rendelkezik kiegészítő megvilágítással. A nagyító tükör átmérője 12 cm, míg az egész darab átmérője 14 cm. A tükör körül ráadásul egy 1 cm széles dekoratív tejes csík található.

ZOOM tükör

ZOOM LED tükör dedikált érintőkapcsolóval

Ez a nagyító tükör beépített LED-gyűrűvel rendelkezik a tükör körül és érintőkapcsolóval. A dedikált érintőkapcsoló segítségével a LED-es fény bármikor könnyen be- és kikapcsolható. A tükör 3x-os nagyítást biztosít, átmérője pedig 15 cm.

ZOOM LED tükör dedikált érintőkapcsolóval

LED Megvilágítás

Meleg fehér szín (3000 K)

Ez a szín a hagyományos villanykörtére emlékeztet. Meleg, sárga fényt bocsát ki, amely kíméletes a szemhez és elősegíti a relaxációt. Ideális hálószobákba, nappalikba és más helyiségekbe, ahol pihenhet és kikapcsolódhat.

Meleg fehér szín (3000 K)

Neutrális fehér szín (4000K)

Ez a szín világos fehér fényt bocsát ki - közel áll a nappali fényhez. Leggyakrabban kereskedelmi épületekben, irodákban és egyre inkább a modern környezetben található meg, ahol a minimalizmus és az egyszerűség a jellemző.

Neutrális fehér szín (4000K)

Hideg fehér szín (6000K)

Ez a szín hűvös, kék fényt bocsát ki, amely kevésbé lehet barátságos a szem számára. Az ilyen színű fény jól használható munka- és tanulószobákban.

Hideg fehér szín (6000K)

Kettős színű LED érintőkapcsolóval

Lehetővé teszi a fény színének egyszerű megváltoztatását a meleg fehértől a semleges fehéren át a hideg fehérig. A tükör alján található, alapfelszereltségként egy külön kapcsoló van felszerelve.

Kettős színű LED érintőkapcsolóval

Tükör tisztító szer

Fog Clear Wipes ANTIPÁRA

Megvédi az üvegfelületeket a párafólia felületén képződő páralecsapódástól. Ezenkívül növeli a szennyeződésekkel szembeni ellenállást, csökkenti a karcolások kockázatát és növeli az üveg élettartamát.

Fog Clear Wipes ANTIPÁRA

Repel Wipes NANOTECHNOLÓGIA

A nanotechnológiai innovációkat alkalmazva ezek a törlőkendők antisztatikus és szagtalanító bevonatot hoznak létre a tükör felületén. Ezáltal a tükör hosszabb ideig marad tiszta, mivel a bevonat megnehezíti a por és más szennyeződések megtelepedését.

Repel Wipes NANOTECHNOLÓGIA

Rain Clear Wipe

Ez egy olyan impregnálószer, amely egyesíti a "láthatatlan ablaktörlő" és az üvegfelületek hatékony impregnálószerének hatását. Véd az üvegen, tükrökön és tükrökön keletkező vízpára ellen.

Rain Clear Wipe

Tükör üveg

Standard ezüst

Ez egy alap üvegtípus, amelyet a simaság és az enyhén zöldes szín jellemez, amely különösen az üveg alapozott szélein látható. Az ezüst színű árnyékoló finom és elegáns, kifinomult egyszerűséget kölcsönöz a térnek.

Standard

PREMIUM – Optiwhite típus

Ezt "fehér tükörként" ismerik. Csökkentett vastartalmának köszönhetően tiszta, semleges, zöldes árnyalat nélküli tükröződést biztosít. Ez a fajta tükörlap nemcsak páratlanul tiszta képet nyújt, hanem luxus és elegáns megjelenést kölcsönöz a térnek.

Premium Clear Vision

Arany tükörüveg

Ezek a tükrök, a többi színhez hasonlóan, kettős védőbevonattal ellátott színezett üvegből készülnek. Az arany taft tökéletes választás azok számára, akik szeretnének egy kis királyi jelleget vinni a belső terekbe.

Arany tükörüveg

Réz tükörüveg

Ez a tafrina meleg réz árnyalattal rendelkezik, amely meghittséget és melegséget kölcsönöz a szobának. A réz otthonos melegséget kölcsönöz a belső térnek, miközben modern jelleget kölcsönöz.

Réz tükörüveg

Grafit tükörüveg

Ez a tükörpanel mély, hűvös árnyalatú, amely modern, városias megjelenést kölcsönöz a szobának. A Graphite panel ideális azok számára, akik modern, minimalista belső teret szeretnének kialakítani.

Grafit tükörüveg

Barna tükörüveg

Ez az egyedi taft gazdag, meleg árnyalatú, amely otthonos, otthonos hangulatot kölcsönöz a szobának. Földes árnyalata meleg, kellemes hangulatot kölcsönöz a helyiségnek.

Barna tükörüveg

Antik Mirold Morena tükörüveg

Ez a tükörpanel szabálytalan pöttyökkel rendelkezik, amelyek egyedi megjelenést kölcsönöznek neki. Minden panel egyedi, ami hozzájárul a vintage hangulat megteremtéséhez bármely helyiségben.

Antik Mirold Morena tükörüveg

LED sűrűség

60 LED-es Sűrűségű Opció

A méterenként 60 LED sűrűsége olyan fényt generál, amely nemcsak a tükör részleteit emeli ki, hanem egyedi hangulatot is teremt a szobában. A fény elég világos ahhoz, hogy hatékonyan kiemelje a tükröt és a környezetét, de nem olyan intenzív, hogy vakítson vagy zavarja a mindennapi tevékenységeket.

60 LED/m

120 LED-es Sűrűségű Opció

A méterenként 120 LED-et tartalmazó szalag kétszeres intenzitású fényt bocsát ki, ami azt jelenti, hogy a tükör körüli terület jobban megvilágított. Ez az ideális megoldás olyan tükrökhöz, amelyek célja az intenzív, koncentrált megvilágítás, például nagyméretű fürdőszobatükrök vagy öltözőtükrök.

120 LED/m

LINEAR LED Opció

Ez az egyik legmodernebb LED-szalag modell, amely a piacon kapható. Ennek a szalagnak a fő előnye, hogy nagyon egyenletes és egyenletes fényt biztosít, amely egy fénysorozatra hasonlít az egyes pontok sorozata helyett.

Linear LED

RGB szín távirányítóval

A három szín (piros, zöld, kék) mindegyikét egy-egy dióda bocsátja ki, és a színszalagvezérlővel a teljes színpalettát elérhetjük. A színeket a mellékelt távirányítóval vezérelhetjük, amellyel kiválaszthatunk egy adott színt, beállíthatjuk a fényerősséget (dimm funkció) és még időzítőt is beállíthatunk.

RGB LED

RGB + fehér szín távirányítóval

Ez egy fejlett lehetőség azok számára, akik teljes körű ellenőrzést szeretnének a világítás felett. Amellett, hogy a színeket pirosra, zöldre vagy kékre lehet változtatni, a LED-vezérlés lehetővé teszi a színek olyan módon történő keverését, hogy vizuálisan pontosan azt a színt kapja, amit szeretne.

RGBW LED

Emelési szolgáltatás

Emelési szolgáltatás

A szállítási szolgáltatás garantálja, hogy megrendelését közvetlenül az Ön otthonába vagy irodájába szállítják. Az ezzel a szolgáltatással kapcsolatos költségeket a megrendelő fizeti. A szállítási szolgáltatásnak szüksége lehet egy kis segítségre a helyszínen, ha a termékek 80x120 cm-nél vagy Fi 100 cm-nél nagyobbak.

Emelési szolgáltatás

LED Life

Alap 30 000 óra

Ez az opció 30 000 óra folyamatos megvilágítást biztosít. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a LED-csík még meglehetősen intenzív használat mellett is sok évig kitart.

Long Life 70 000 óra

Ez az opció rendkívül hosszú, 70 000 órás folyamatos megvilágítású élettartamot biztosít. A gyakorlatban a hosszú élettartamú opcióval ellátott LED-szalag akár 20 évig vagy még tovább is kitart, napi 8 órás használat mellett.

Tükörfényes stílus

PREMIUM LED

A PREMIUM LED opcióhoz a legjobb kívánt hatás elérése érdekében a LINEAR LED szalag használatát javasoljuk.

A "LED szalag" tartozéknál választható opció.

Válassza ki a polc színét

Fekete

Fekete

Fehér

Fehér

Válassza ki az MDF-keret színét

MDF

MDF

MDF Slim

MDF Slim
 

Valami különlegeset készítettünk mindazok számára, akik stílusos és praktikus megoldásokat keresnek.
Új PREMIUM téglalap alakú tükreink LED világítással - egyedi, funkcionális és elegáns elemei bármely belső térnek.

De ez még nem minden, van még valamink az Ön számára! Egy promóció keretében minden tükörhöz INGYENESEN adunk egy Long Life LED csíkot - akár 70.000 órás élettartammal -!????

A LED Long Life szalag a tartósság és a hatékonyság igazi bajnoka.
A 70 000 órás folyamatos megvilágítással több mint 20 évig élvezheti a meleg, kellemes fényt!
Ezért a teljesítményért a korszerű - minden eddiginél hatékonyabb és hosszabb élettartamú - LED-ek felelősek.
Megoldás azoknak, akik hosszú évekre szóló megbízhatóságot keresnek!

Ráadásul minden PREMIUM tükörünkhöz egyedi beépített tartozék tartozik, amely az Ön igényeihez igazodik.
Mindezt azért, hogy tükre ne csak stílusával nyűgözzön le, hanem a mindennapi kihívásoknak is megfeleljen!

Ez azajánlat csak a "PREMIUM tükrök" fülön található termékekre érvényes.

Érintőkapcsoló - Az érintőkapcsoló egy innovatív eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a tükör világítását érintéssel szabályozza. A modul a tükör felületébe van integrálva, ami eleganciát és modernitást kölcsönöz az összképnek. A kapcsoló megvilágításának köszönhetően még sötétben is könnyen megtalálható.

Egyedi termékek

Választékunk olyan egyedi, mint az Ön belső terei. Lehetőséget adunk Önnek arra, hogy termékeinket személyre szabja, hogy tökéletesen megfeleljenek stílusának és igényeinek. Az Alfaram az a hely, ahol az Ön elképzelései valósággá válnak - eredeti terveket valósítunk meg, és kifejezetten az Ön számára készítünk tükröket. Az Ön egyedi ízlése, a mi kézműves precizitásunk - együtt valami egyedit hozunk létre.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

* A tükör tükörlapján tejes homokfúvott LED csík található. A tejes homokfúvott csík szélessége a tükör méreteinek megfelelően kerül kiválasztásra.

* Cégünk szolgáltatásai között nem szerepel a tükrök felszerelése az ügyfelek telephelyén. Kizárólag tükrök gyártásával és szállításával foglalkozunk. Mivel a tükröket különböző körülmények között szereljük fel, a szerelési tartozékokkal Önnek magának kell felszerelkeznie, ezeket nem adjuk hozzá a tükreinkhez.

* A tükröt az ügyfél egyedi igényei szerint készítjük el. Ez egy nem felújított termék, amely a Fogyasztó egyedi specifikációi szerint készül. Ezek a termékek nem állnak visszavétel vagy csere tárgyát képezik.

* A CÉGES SZÁLLÍTÁSSAL TÖRTÉNŐ KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN GARANTÁLJA A MEGRENDELÉSEK BIZTONSÁGÁT.

* Kérjük, vásárlás előtt olvassa el a garanciális, reklamációs és visszaküldési feltételeket.

Felhívjuk figyelmét, hogy a tükör dizájnja, a fotók és a leírások szerzői jogvédelem alatt állnak. Minden jog fenntartva Alfaram sp. z o.o. Tilos a tükörterveket az Alfaram engedélye nélkül másolni és értékesíteni. Tilos a fényképek és tükörleírások másolása és terjesztése az Alfaram engedélye nélkül. A szellemi tulajdon tartalmának jogellenes felhasználása (különösen anyagi haszonszerzés céljából) bűncselekménynek minősül!

Lengyel termék
Igen
Tükör panel
Vastagság 4mm
A juttatás rendezése
a fő kép szerint
5906126735756
Nincsenek vélemények

Ez még talán érdekelhet

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: